BA EN DE

Jednostavni proizvodi za jednostavan život

FORA je domaći brend čiji proizvodi unose notu svježine, modernog stila i jednostavnosti u svakodnevne obaveze. FORA čini kućanske poslove lakšim i ljepšim.

Kao Plastoflex, osnovani 2013. godine, ali sa iskustvom preko 40 godina, dizajniramo, proizvodimo, prerađujemo i distribuiramo proizvode od plastike.

Raspolažući sa 5.000 m2 proizvodnog te 5.000 m2 skladišnog prostora, u skladu sa najnovijom tehnologijom, high-tech opremom i prvom klasom materijala naš osnovni cilj je napraviti proizvode koji zadovoljavaju potrebe tržišta sa naglaskom na kvalitet, konkurentnu cijenu i kratke rokove isporuke. Naša prodaja podrazumijeva domaće i INO tržište.

Zadovoljstvo nam je predstaviti vam naš brend FORA – simple life čiji će proizvodi koristiti Vašim potrebama bez ikakvih ustupaka kroz našu proizvodnju koja je ekološki i zdravstveno sigurna za potrošače. FORA je domaći brend čiji proizvodi unose notu svježine, modernog stila i jednostavnosti u svakodnevne obaveze. FORA čini kućanske poslove lakšim i ljepšim.

Dizajn, kvalitet i sigurnost hrane su FORA prioriteti. Mnoštvo certifikata dokazuje da su FORA proizvodi kvalitetni, sigurni i zdravstveno ispravni.

Katalog proizvoda